دانشکده شیلات و محیط زیست

انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان عضو هیأت موسس و هیأت رییسه انجمن جهانی آبزی پروری پایدار

دکتر سید علی‌اکبر هدایتی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان عضو هیأت موسس و هیأت رییسه انجمن جهانی آبزی پروری پایدار انتخاب شد.

برگزاری سالانه نشست‌ها و کنفرانس‌های علمی و ارتقاء ژورنال انجمن در زمینه چالش‌ها و راهکارهای آبزی‌پروری پایدار با توجه به محیط زیست و جنبه‌های توسعه پایدار با هدف ارتقا کیفی آبزی پروری در سطح جهان از جمله اهداف این انجمن علمی می‌باشد.

هیأت رییسه انجمن جهانی آبزی پروری پایدار شامل ۹ نفر از دانشمندان کشورهای مختلف شامل جمهوری اسلامی ایران، آلمان، ایتالیا، انگلستان، اسپانیا و ترکیه می‌باشد.

ژورنال علمی انجمن جهانی آبزی پروری پایدار با عنوان Sustainable aquatic research (SAquaRes)  منتشر و دکتر هدایتی به عنوان عضو هیات تحریریه اصلی ژورنال فعالیت می‌کند.

گفتنی است: دکتر هدایتی در کنگره Sustainable aquatic research symposium که به صورت سالانه در کشورهای مختلف برگزار می‌شود به عنوان عضو ثابت کمیته علمی و اجرایی سمپوزیم حضور دارد.

تاریخ ارسال خبر :   30 دی 1402 - 07:56    |     تعداد بازدید :   37
 ارسال کننده :   صالحی    |      کد خبر :   17444
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      30 دی 1402 - 07:56    |    کد خبر : 17444